View of the new fireplace

View of the new fireplace

HOSPITALITY 

GH COMMUNITY BUILDING

Redesign of public areas at a Multi-family residential complex in Pennsylvania. Dropping from the existing ceiling soffits, a new fireplace wall with cove lighting was created where the former media unit existed.  The pendants throughout were replaced with inset wood planks and recessed lights. New frosted glass doors allow light into the newly designed fitness room. 

The wall separating the kitchen from the great room was removed to make the full kitchen part of the new space. 

The art program in the community building pays homage to  Williamsport's rolling hills and baseball history; the birthplace of little league.  

Areas designed: Great room/lounge, kitchen, restrooms, fitness room, sales offices.

Project Opens: Spring/Summer 2023